!!!GECANCELD!!! Hovius plays Led Zeppelin
!!!GECANCELD!!! Hovius plays Led Zeppelin

Wanneer

  • zaterdag, 21 maart om 22.00 uur

Beschrijving

HET OPTREDEN VAN 21 MAART IS GECANCELD. BINNENKORT WORDT EEN NIEUWE DATUM GEPLAND!

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Led Zeppelin was een Engelse rockband, opgericht in 1968 door gitarist Jimmy Page, nadat hij als enige lid van de Yardbirds was overgebleven. Naast Page bestond Led Zeppelin uit Robert Plant (zang), John Paul Jones (bas en toetsen) en John Bonham (drums). Een van de bekendste nummers van Led Zeppelin is Stairway to Heaven.

Marco Hovius (bekend van 16Down, Prodigal Sons) bracht drie albums uit met rock, speelde met eigen werk menig maal in alle grote zalen en op alle grote festivals (Lowlands, ParkPop) in Nederland en Belgie.
Incidenteel brengt hij werk van muzikale grootheden. Met werk van RadioHead speelde hij voor uitverkochte zalen (MarlBoro Flashback Tours) en in een bezeten driemansformatie speelt hij vol overgave werk van Jimi Hendrix en Pearl Jam.
Terwijl Hovius op zoek was naar zijn favoriete gitaar, de Fender Stratocaster, in America heeft hij per toeval Robert Plant en Jimmy Page ontmoet op een zandweg in Mississippi. Een niet alledaagse ontmoeting en gesprek met deze "gods of rock" wat de muziek van Led Zeppelin voor hem nog bijzonderder maakte.

Hovius brengt sinds 2017 met een speciale formatie het repertoire van Led Zeppelin weergaloos ten gehore.
Wil jij met deze band helemaal los gaan op live muziek van Led Zeppelin?
You'd better BE there!!!

Line-up
Marco Hovius: lead vocals/ lead guitar
Bram Knol: drums
Reindert Kragt: bass/ keys

Foto's

Deel dit artikel