INFO

Café De Stier is in 2007 gestart in het pand aan de Kerkstaat in Eibergen. Na een stop van anderhalf jaar heeft Kastelein Sander Haafkes in april 2016 De Stier voortgezet in het pand dat sinds 1980 De Libertijn heeft geheten.

Sander is een echte muziekliefhebber. De Stier onderscheidt zich dan ook door gevarieerde, pure muziek ten gehore te brengen en, als het even kan, een puike band neer te zetten. 

Er is een groot assortiment van speciale bieren, whisky's, genevers en wijnen. Met maar liefst elf verschillende tapbieren en veel speciaalbieren op fles is er voor de bierliefhebber ruime keuze. Zie 'Onze bieren' voor een beschrijving van de aanwezige bieren. Bij mooi weer is het goed vertoeven op het zeer aangename, zonnige terras voor het café.

In De Stier zijn regelmatig activiteiten (bekijk de agenda). Om de week op woensdagavond kunnen gasten in teamverband hun kennis meten met een pubquiz. Er wordt maandelijks een vijfgangendiner geserveerd, bereid door Koken met Marloes. Tevens wordt er elke laatste donderdag van de maand een Italiaans menu geserveerd door Pizzatrain

Er zijn mogelijkheden om in het café een besloten feest te houden. Zie hier onze contactgegevens.

Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van alle activiteiten en nieuws van Café De Stier.

 

 

Op de hoogte blijven via uw mailbox?

Vul dan hieronder uw e-mailadres in.