NU OP DE WISSELTAP

 • Buurse Bier Tripel

  Buurse Bier Tripel
  BUURSE BIER TRIPEL (7,2%) is vol en krachtig met de toevoeging van koriander en zoete sinaasappelschillen. De tweede gisting op fles geeft dit bier extra karakter.
 • Othmar Bock

  Othmar Bock
  OTHMAR BOCK (6,7%) is een traditioneel ondergistend bockbier. Hij is gematigd zoet, met een hint van karamel en subtiel kruidig. Door de meerdere moutsoorten krijgt hij een volle smaak.
 • Hertog Jan Bockbier

  Hertog Jan Bockbier
  HERTOG JAN BOCKBIER (6,5%) is een koppig herfstbier met een volle, romige maar ook karamelachtige smaak.
 • Tripel Karmeliet

  Tripel Karmeliet
  TRIPEL KARMELIET (8,4%) is een zeer verfijnd en complex goud- tot bronskleurig bier met een geweldige, romige kraag. Het smaakt licht, fris en romig met een kruidige, citroenachtige droogheid die bijna aan kinine doet denken.
 • Tongerlo Blond

  Tongerlo Blond
  TONGERLO BLOND (6%) is een authentiek Belgisch abdijbier. De eerste aanzet is zacht en neigt naar zoet. Volmondig, met lichtdroge afdronk.
 • La Guillotine

  La Guillotine
  LA GUILLOTINE (8,5%) is een een hoppig goudblond, meergranen bier. De eerste aanzet is zoetig, komende van de aanwezige alcohol. De intense smaak en volmondigheid maskeren de aanwezigheid van de hoge bitterheid.
 • Goose Island IPA

  Goose Island IPA
  GOOSE ISLAND IPA (5,9%) is een moutige, fruitige (citrus) en zeer hoppige India pale ale. Het heeft een frisse, droge body met een lange nasmaak van hop.

  Bieren vast op tap

  Jupiler

  Jupiler

  Jupiler is een bitterzachte pils (5,2%) met een fris karakter, vlotte verteerbaarheid en een toegankelijke smaak.
  Hertog Jan Pilsener

  Hertog Jan Pilsener

  Hertog Jan Pilsener (5,1%) is een stevig goudblond bier met een mooie, dichte schuimkraag, een volle smaak en een aangenaam bittere afdronk.
  Franziskaner Hefe-Weissbier Naturtrüb

  Franziskaner Hefe-Weissbier Naturtrüb

  Franziskaner Hefe-Weissbier Naturtrüb (5,0%) is gekenmerkt door zijn frisse, kruidige en fruitige smaak. Het is romig met weelderig schuim en heeft een licht zoete afdronk.
  Goose Island Ipa

  Goose Island Ipa

  Goose Island IPA (5,9%) is een amberkleurige India Pale Ale met een zeer hoppige smaak en een fruitig, kruidig aroma.
  Tripel Karmeliet

  Tripel Karmeliet

  TRIPEL KARMELIET (8%) is een zeer verfijnd en complex goud- tot bronskleurig bier met een geweldige, romige kraag. Het smaakt licht, fris en romig met een kruidige, citroenachtige droogheid die bijna aan kinine doet denken.
  Leffe Blond

  Leffe Blond

  Leffe Blond (6,6%) is een authentiek blond abdijbier waar een vleugje bitterheid doorschemert.
  Hertog Jan Bockbier (najaar & winter)

  Hertog Jan Bockbier (najaar & winter)

  HERTOG JAN BOCKBIER (6,5%) is een koppig herfstbier met een volle, romige maar ook karamelachtige smaak.
  Hoegaarden Wit (lente & zomer)

  Hoegaarden Wit (lente & zomer)

  HOEGAARDEN WIT (4,9%) is een ongefilterd bier van hoge gisting. Pittige koriander en een vleugje sinaasappelschil geven een extreem verfrissend karakter en verrassend zachte smaak.
  Guinness Draught (surger)

  Guinness Draught (surger)

  Guinness Draught (4,2%) is het beroemde stout bier uit Ierland, bekend om zijn donkere kleur, romige kraag en weergaloze smaa. Guinness dankt zijn kleur aan de gebrande grondstoffen zoals mout en gerst en door de toevoeging van een ruime hoeveelheid hop komt de kenmerkende bittere smaak tot stand.