INFO

Café De Stier is in 2007 gestart in het pand aan de Kerkstaat in Eibergen. Na een stop van anderhalf jaar heeft Kastelein Sander Haafkes in april 2016 De Stier voortgezet in het pand dat sinds 1980 De Libertijn heeft geheten.

Sander is een echte muziekliefhebber en hij zal dan ook gevarieerde, pure muziek uit zijn uitgebreide cd-collectie draaien en, als het even kan, een akoestisch ensemble neerzetten. Met buitenevenementen als de voorjaars- en najaarskermis en Koningsdag zullen goede bands op het buitenpodium staan. 

Verder beschikt Sander over een goede kennis van speciale bieren, whisky's, genevers en wijnen. Gasten kunnen zo genieten van lekkere drankjes die Sander op vakkundige wijze en met veel plezier zal serveren. Dit kan met goed weer op het zeer aangename, zonnige terras voor het café. Met maar liefst negen verschillende tapbieren en veel speciaalbieren op fles is er voor de bierliefhebber ruime keuze. Zie 'Onze bieren' voor een beschrijving van de aanwezige bieren.

In De Stier zijn regelmatig activiteiten (bekijk de agenda). Om de week op woensdagavond kunnen gasten individueel of in teamverband hun kennis meten met een pubquiz en maandelijks wordt er op donderdagavond een Italiaans menu geserveerd door Pizzatrain. Belangrijke sportevenementen worden op groot scherm getoond.

Er zijn mogelijkheden om het café af te huren voor een besloten feest. Diverse dagbladen en tijdschriften, een dartbord en gezelschapsspellen zijn aanwezig.

 

Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van alle activiteiten en nieuws van Café De Stier.

 

 

Op de hoogte blijven via uw mailbox?

Vul dan hieronder uw e-mailadres in.